Locatie Basalt Leiden


Routing/aanmelden

1. Denk aan de 1,5 meter regel voor personen ouder dan 12 jaar. Mondkapje in het gebouw is verplicht voor iedereen boven de 12 jaar. Houd de looproute vrij voor andere bezoekers van Basalt.
2. Begeleid uw kind via de aangeven looproute met 1 volwassene per kind tot aan de hal voor de toegangsdeur die naar de kleedkamers leidt.
3. U mag bij het wegbrengen de kleedkamers of het halletje bij de kleedkamers niet betreden. Ga niet voor de ingang staan.
4. De kinderen worden een paar minuten voor aanvang van de les opgehaald door een docent.
5. Draag uw kind over al gekleed in makkelijke kleding met daaronder de zwemkleding.
6. Verlaat het gebouw. De kantine is vanaf 14 juni 2021 alleen van maandag t/m vrijdag weer voor alle bezoekers geopend. In het weekeinde alleen voor patiënten van BASALT en niet voor anderen.

Ophalen en aankleden

1. U kunt maximaal 5 minuten voor het einde van de les zelfstandig naar de kleedkamer gaan om de kinderen af te drogen en om te kleden.
2. Neem direct plaats in de kleedkamer die wordt overeenkomt met het zwembad gedeelte waar uw kind zwemt. Ga niet in het halletje staan. Er mogen per kleedkamer (4 stuks) maximaal 4 ouders aanwezig zijn. In de kleedkamers is aangegeven waar de omkleedplekken zijn, rekening houdend met de 1,5 meter regel.
3. Er mag weer worden gedoucht/afgespoeld zonder zeep/shampoo onder toeziend oog van de docenten. Ouders blijven in de kleedruimte en mogen niet helpen bij het douchen.
4. Kinderen komen zelf vanuit zwembad naar ouders in de kleedkamer toe.
5. Graag snel omkleden en vertrekken. Houd 1,5 meter afstand.

Verlaten gebouw

1. U verlaat met mondkapje z.s.m. zelfstandig het gebouw via de route die wordt aangegeven door de pijlen op de grond. Houd rekening met andere bezoekers.

  BADJE

3

BADJE

2 

 BADJE

4  

BADJE

 

1

 

  1. INGANG ZWEMBAD