COVID-19

Beste ouders,

Vanaf 11 mei mochten de binnenzwembaden weer open en worden en voor diverse doelgroepen weer activiteiten opgestart. Wij mogen gelukkig ook weer gedeeltelijk starten.

Uw kind zwemt bij ons op de locatie Teylingen College afdeling KTS. Vanaf woensdag 20 mei gaan wij daar weer beginnen met de lessen op deze locatie. Op de locatie Basalt Revalidatie Centrum in Leiden mogen wij nog niet van start van de verhuurder. Omdat wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en de gezamenlijke watersportbonden, is er een protocol opgesteld die u kunt inzien door de bijlage te openen.

Het protocol in de bijlage bevat de 3 volgende delen
• Algemene maatregelen zoals u die intussen wel kent
• Specifieke maatregelen voor de zwemles in de KTS bij DeZwemles.nl
• Maatregelen voor de docenten

Hieronder ook de klant-specifieke maatregelen:

DeZwemles.nl klant-specifiek protocol zwembad Teylingen College afdeling KTS.

Routing/aanmelden
1. Kom maximaal 5-10 minuten voor aanvang van de afgelopen lestijd naar verzamelplaats voor ingang zwembad met 1 begeleider en kind. Denk aan de 1,5 meter-regel voor personen ouder dan 12 jaar.
2. Volg de aanwijzingen van de daartoe bevoegde persoon.
3. Kind overdragen al gekleed in badkleding, badjas, slippers en handdoek (thuis omkleden).
4. Er wordt niet gedoucht voor en na de les op zwemlocatie.
5. Kinderen worden opgehaald door personeelslid en naar binnen begeleid. Ouders vertrekken.

Omkleden
1. Douchen en omkleden moet thuis plaatsvinden
2. Wanneer u niet met de auto komt, kunnen enkele kinderen (maximaal 6 tegelijk) met 1 van onze docenten omkleden in de herenkleedkamer, nadat de andere kinderen met een docent naar binnen zijn gegaan. In de ruimte zijn zogenaamde omkleed-zones aangegeven.
3. U dient uw kind zo snel mogelijk om te kleden en over te dragen aan de hiervoor aangewezen docent en zelf het gebouw te verlaten. Hierbij moet de 1,5 meter-regel in acht worden genomen. In de kleedkamer mag niets achter blijven. Bij slecht weer is er een wachtruimte in het bijgebouw waar beperkt plaats is voor degenen die niet met de auto komen. Let hier ook weer op de 1,5 meter afstand.

Verlaten zwemles
1. Kinderen worden begeleid door onze docenten in badjas, slippers en met handdoek naar de nooduitgang.
2. Ouders vangen kinderen buiten op, denk weer aan de 1,5 meter afstand tussen volwassenen.
3. Ouders van kinderen die weer moeten worden aangekleed, kunnen pas naar binnen wanneer de nieuwe lesgroep naar de zwemzaal is. Aankleden gebeurt in de dameskleedkamer. Graag z.s.m. omkleden en het pand via de kortste weg verlaten.

Wanneer er vragen zijn, hoor ik die graag. Dit kan per mail. Ik zal zelf de eerste week als corona-functionaris fungeren en kan u dan ook (buiten) te woord staan.

Ik hoop u snel te zien, we hebben er zin in!
Gijsbert Remmelzwaal

Klik hier voor de bijlage van het protocol