COVID-19

Veranderingen
Vanaf 6 november 2021 zijn er de volgende wijzigingen.

1,5 meter afstand
Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.

Mondkapjesplicht
Iedereen draagt binnen een mondkapje, deze graag zelf meenemen.

Toegangscontrole BASALT
Basalt blijft werken met een algehele toegangscontrole. Vanaf zaterdag 6 november 2021 scannen medewerkers van BASALT via CoronaCheck-app de poliklinische patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar. Degenen die geen QR-code willen of kunnen overleggen moeten een registratieformulier invullen.

Wij benadrukken dat iedereen welkom is bij BASALT. Deze maatregel hanteert BASALT om hun kwetsbare patiënten zo goed mogelijk te beschermen.

Gebruik kleedkamer BASALT
Ook bij het wegbrengen van de kinderen kan er weer gebruik worden gemaakt van de kleedkamers. Wij willen in BASALT wel graag dat u uw kind blijft helpen met omkleden in de kleedkamer die correspondeert met het zwembadgedeelte waar uw kind zwemt.

Kantine BASALT
De kantine zal gefaseerd verder open gaan. U kunt tijdens de lessen wachten in de kantine ruimte of in de lobby op de 1e verdieping. De patiënten en bezoekers van de patiënten zullen worden afgeschermd van de andere bezoekers.

Teylingen college afdeling KTS
QR-code laten checken voordat u naar binnen mag en verplicht een mondkapje dragen. Houd ook hier binnen het gebouw de 1,5 meter afstand aan.